Prijzen PCR-testen met COVID reisdocument
☝Hier - Bestel Vandaag je coronatest!☝

Ga voor een pcr test met reisverklaring in Doetinchem naar een teststraat

Ga voor een pcr test met reisverklaring in Doetinchem naar een teststraat

Ga je op reis deze zomer, denk er dan aan dat een pcr test met een reisverklaring uit Doetinchem een vereiste is wanneer je de grens over wil. Landen zijn zich namelijk bewust dat ze een risico nemen door toeristen uit het buitenland weer toe te laten. Men wil dan ook zekerheid hebben dat jij geen corona hebt wanneer je de grens over gaat. Het is dan ook aan te raden dat je eerst een bezoek brengt aan onze teststraat voor een pcr test met een reisverklaring voor je verder gaat met het maken van vakantieplannen. Plan je afspraak voor een coronatest in en geef daarbij gelijk aan dat het gaat om een pcr test met een reisverklaring in Doetinchem. Alleen dan krijg je de reisverklaringen kosteloos toegestuurd wanneer iedere reiziger uit jouw gezin een negatieve pcr test kan overleggen. Het gaat om een extra vakje wat je aan vinkt bij het maken van de afspraak, vergeet deze stap niet. Afspraak maken in Doetinchem, Etten of Keijenborg ⮞

Wat je goed moet regelen voor je op reis gaat

Voor je op reis gaat moet je eraan denken dat je een aantal zaken goed op een rij hebt. Zo kijk je vooraf op de website van het ministerie van Buitenlandse zaken naar de eisen die het land van jouw vakantie stelt aan een pcr test met reisverklaring. De eisen verschillen enorm en er zijn geen concrete afspraken gemaakt tussen de landen in de Europese Unie. Het is dan ook goed om te weten welke eisen men stelt aan onder andere de leeftijd van reizigers die een reisverklaring moeten kunnen tonen. Niet ieder land heeft daarbij de zelfde maatstaven. Zo zal het ene land eisen dat een reiziger vanaf 5 jaar een reisverklaring moet kunnen tonen terwijl een ander land een reisverklaring eist bij een reiziger vanaf 8, 10 of 12 jaar. Houd dit dus goed in de gaten wanneer je een afspraak gaat inplannen. Ook zal de reisverklaring niet in ieder land even lang houdbaar zijn. Het ene land eist dat de reisverklaring hooguit 40 uur oud mag zijn terwijl het andere land eist dat de reisverklaring hooguit 120 uur oud mag zijn bij het reizen over de landsgrenzen. Wees hier alert op en kom niet bij het land zelf voor een verrassing te staan. Bekijk ook in ons werkgebied: Maak hier online afspraak Corona PCR-Test in Doetinchem.

Wat doe je na je test

Is de test afgenomen dan wacht je met alle reizigers uit jouw gezelschap thuis de uitslag van de pcr test af. Pas na de uitslag zou je weer naar buiten mogen gaan. Denk er daarbij wel aan dat je in dat geval het risico loopt dat je alsnog met een infectieziekte besmet raakt voor je op vakantie gaat. Het is goed om thuis te blijven en daar de laatste zaken voor je vakantie te regelen. Loop geen onnodig risico. Regel ook een goede reis- en annuleringsverzekering. Dit voorkomt dat je bij een annulering alsnog voor hoge kosten komt te staan in eigen land. Je voorkomt ook dat je bij ziekte in het buitenland hoge dokterskosten moet gaan maken. Goed voorbereid op vakantie gaan begint bij een bezoek aan de teststraat.